Links

door | dec 19, 2019

Op de link pagina van Biervertier.nl treft u een aantal links aan van aan ons gerelateerde bedrijven en partners waar wij vaak mee werken.

Wielertochten.nl

Wielertochten.nl biedt informatie voor de beginnende of volwassen toerfietser/wielertoerist/recreant/amateur. De site bevat een overzicht van de toertochten en pagina’s over fietsvakanties, routes, onderhoud, onderdelen, wielerkleding en de nieuwste modellen racefietsen.


Evenementen in Leiden

ProKwadraat-Groepswijzer.nl organiseert weer een aantal spannende culturele, sportieve en culinaire evenementen in Leiden en omgeving.

Winterbierfestival Leiden
In januari is het tijd voor de winterbieren. Diverse vooral regionale brouwers presenteren zich met in totaal meer dan 50 bieren in Scheltema in Leiden.

Proeftocht Leiden

Een smakelijke culinaire wandeling door de Leidse binnenstad. Aan de hand van een wandelroute gaat de bezoeker van gerecht naar gerecht. Vijf kleine gangen in vijf verschillende restaurants en bij iedere gang een glas bijpassende bier. 

LeidenWalk
De wandeling heeft vier afstanden 5 km met gids, 10 km door de stad, en 20 en 30 km door de randgemeenten.

Lentebierwandeling

Het voorjaar begint pas echt als de frisse lentebieren hun opwachting gemaakt hebben. Geniet van bijzondere bieren van kleine Nederlandse brouwerijen tijdens deze wandeltocht door de Leidse binnenstad van kroeg naar kroeg.

Schemerstad
Het spraakmakende theaterevenement langs het Leidse water keert terug voor de vijfde editie. Nieuwe en fascinerende stukken, speciaal geschreven op de locatie, zetten Leiden in een ander licht.

BIGGG! smallband-festival

De intieme concertjes van kleine ensembles op bijzondere locaties rond de Pieterskerk zal zijn tweede editie beleven. Opnieuw bijzondere luisterervaringen in een informele sfeer.

Bokkenwandeling

De tijd voor de zwaardere bieren is aangebroken. Maak kennis met de bockbieren van een aantal kleine Nederlandse brouwerijen.

Leids Festival van het Levenslied

Het Leids Festival van het Levenslied is een talentenjacht voor vertolkers van het levenslied. Voorrondes in Leidse cafés en een finale in de Leidse Schouwburg